Belysning og ledningsmetode for utendørs hagelys

Ved installasjonhagelys, må du vurdere belysningsmetoden til hagelys, fordi forskjellige belysningsmetoder har forskjellige lyseffekter.Det er også nødvendig å forstå ledningsmetoden til hagelys.Bare når ledningene er utført på riktig måte, kan sikker bruk av hagelys garanteres.La oss ta en titt med produsenten av utendørs lysstolper Tianxiang.

IP65 Utendørs dekorasjonsbelysning Landskapslys

Belysningsmetode forutendørs hagelys

1. Flombelysning

Flombelysning refererer til en belysningsmetode som gjør et spesifikt lysområde eller et spesifikt visuelt mål mye lysere enn andre mål og omkringliggende områder, og kan lyse opp et stort område.

2. Konturbelysning

Konturbelysning er å skissere omrisset av bæreren med en lineær lyskilde, som fremhever den ytre konturen til bæreren.Den brukes mest til design av hageveggbelysning.

3. Intern lysoverføringsbelysning

Den interne lysoverføringsbelysningen er landskapsbelysningseffekten dannet av utoveroverføringen av den interne optiske fiberen til bæreren, og brukes vanligvis til lysdesign av glassrommet på gårdsplassen.

4. Aksentbelysning

Aksentbelysning refererer til belysningen som er spesielt innstilt for en spesifikk del, og den induktive effekten av passerende lys skaper en livlig lysatmosfære.Den kan brukes i lysdesign av hovedlandskapet på gårdsplassen, for eksempel fontener, bassenger og andre scener.

Kablingsmetode for utendørs hagelys

Hagelysstolper og lamper som er tilgjengelige for nakne ledere bør kobles pålitelig til PEN-ledninger.Jordingsledningen skal være utstyrt med en enkelt hovedledning, og hovedledningen skal arrangeres langs hagelysstolpen for å danne et ringnettverk.Den jordede hovedledningen skal kobles til hovedledningen til jordingsenheten på ikke mindre enn 2 steder.Den jordede hovedledningen fører ut til stikkledningen og kobles til hagelysstolpen og jordingsterminalen til lampen, og kobler dem i serie for å forhindre at forskyvning eller utskifting av individuelle lamper og andre lamper mister sin jordingsbeskyttelsesfunksjon.

Hvis du er interessert i utendørs hagelys, ta gjerne kontaktprodusent av utendørs lysmasterTianxiang tilLes mer.


Innleggstid: Apr-07-2023