Hvordan velge utendørs hagelys?

Børutendørs hagelysvelg halogenlampe ellerLED-lampe?Mange er nølende.For tiden brukes LED-lys mest på markedet, hvorfor velge det?Utendørs hagelysprodusent Tianxiang vil vise deg hvorfor.
Halogenlamper ble mye brukt som belysningskilder for utendørs basketballbaner tidligere.De har fordelene med høy lysstyrke, høy lyseffektivitet og praktisk vedlikehold.De ble først brukt i store utendørs reklametavler, stasjoner, brygger, gruvebedrifter, etc. feltbelysning.Halogenlamper har fordelene med lang rekkevidde, sterk penetrasjonsevne og jevn belysning.Selv på et stadion kan et lite antall lamper installert på lang avstand dekke belysningsbehovene til en basketballbane.

LED-lys fordeler

Som det vanlige valget av utendørsbelysning har LED-lys fordelene med lavt strømforbruk, liten størrelse, lav vekt og høy lyseffektivitet, og er det foretrukne valget innen ulike felt av utendørsbelysning.Det er også de siste årene at LED-lys har kommet mye inn i belysningsfeltet til utendørs basketballbaner.Basert på det lysemitterende prinsippet til LED-lys, er fordelene selvfølgelig for mange til å nevne.Å oppnå høyeffektive lyseffekter med lavt energiforbruk oppfyller de grunnleggende kravene til å bygge et ressursbesparende og miljøvennlig samfunn, og det er også betydningen av å fremme lavkarbon miljøvern i det moderne samfunn.Mykt lys er mer i tråd med menneskelig visuell opplevelse, og det er et utmerket valg for utendørs basketballbanebelysning som hjelper menneskets visuelle dømmekraft.

For å oppsummere bør vi følge følgende grunnleggende prinsipper ved valg av utendørs hagelys:

1. For å tilpasse seg den sosiale hovedstrømmen av lavkarbon miljøvern, velg kostnadseffektive LED-emittere som utendørs hagelys.

2. Analyser de eksisterende problemene i detalj, følg pragmatismen og velg passende utendørs hagelys i henhold til forskjellige gårdsstørrelser, lysstolper i forskjellige høyder og forskjellige omgivende miljøer på stadioner.

3. Typer av lamper og lykter av utendørs hagelys vil også øke sammen med den kontinuerlige utviklingen av lysteknologi.Vi bør behandle utviklingstrenden til utendørsbelysningsindustrien fra utviklingstrendens perspektiv.

Er du interessert i utendørs hagelys, ta gjerne kontaktprodusent av utendørs hagelysTianxiang tilLes mer.


Innleggstid: 24. mars 2023